Sudah setahun berblogging


Assalamualaikum dan selamat sejahtera,semua..Apa khabar?Sihat?Alhamdulilah..Hari ni solehah happy sebab hari ni genap 1 tahun  berblogging..Alhamdulilah . Walaupun banyak dugaan seperti blog pernah kene removed and lain2 lagi, akhirnya dapat bertahan dalam dunia blog sampai sekarang walaupun tak sefeymes blogger yang seangkatan .

Entri pertama ialah ialah Life is Like A Movie 

Dari dunia blogging ni lah saya dapat  tahu info terbaru,dapat kenal rakan blogger dan rakan pun bertambah,skill komputer pun bertambah contohnya sebab sekarang dah reti edit blog and buat header sendiri.Kalau tak memang KO lah

Templete ni pun dah pusing dia punya kod sampai jadi macam ni,walaupun templete sebenar dia lain sikit,sidebar dah melekat,dah ada button Up  dan boleh left-click dah .
#maaf tak print screen gambar blog yang dulu dan lama*lupa save

Sekarang ni  pun tengah terkejut sebab follower  dah lebih 800+,
Tak sangka kot sebab  ingat paling tinggi follower solehah sampai 500 je,
Alhamdulilah,ini semua berkat anda semua

Tima kasih tak terhingga buat follower,stalker,reader dan seangkatan denganya,
sebab sokong ,solehah tak kan lupakan anda semua=')

Jadi sebagat tanda menghargai anda semua,
Solehah ingkatkan nak kasik follower/reader blog ni hadiah ,
Tapi tak tau ape,
Jadi saya buat keputusan,
3 pengomen terpantas entry ini akan 
DIEDIT BLOGNYA atau dapat HEADER FREE
oleh saya,tapi mestilah FOLLOWER blog ni key?

So,sapa yang belum jadi follower blog ni,baik follow dan pastu komen=)
#Tinggalkan link blog anda semasa anda komen nanti

tapi jangan detak link blog anda camni: http://sayur.blogspot.com dekat ruangan komen,
Just tulis camni sayur.blogspot.com sahaja,jangan detak http:// dekat link anda semasa mengomen entry ini disebabkan faktor tertentu,Sekian terima kasih=)

With love,



10 2697 budak baik:

Arishah :D said...

Waaa ! byk follower awk. ^^

Nurul Qhisteena said...

yeay ! org 1st yg komen !

my blog :
nurulqhisteena2010.blogspot.com/

SaveTheWorld said...

tahniah... teruskan usaha..

Izyan Yan Cinnamon said...

WAAHHH SMA LAH KITA pahit dan manis bersama blog..kena remove lah..jumpa mcm ragam orang kan..bg saya tulah kenangan terindah..:)

Khairah Izzati said...

Waahh! Tahniah akak dah gena setahun akak berblogging. Cantik blog akak. Saye ulang tahun blog 31Desember. haha :D

Shazrizal Shahmy said...

blog awak terlalu simmmmmmmmmmmmmmple...secara jujurnya..

shazrizalshahmy.blogspot.com

HaNiFaH HiDaYaH said...

assalamualaikum..
hehe..

first..
thanx yer sbb sudi jenguk sis punya bl0g..

2nd
n sis nk ucap c0ngrats kat khairun sbb dh stahun berblogging..

n really like ur blog..

~~nie bkn b0dex tp ikhlas sbb sudi blogwalking kat bl0g sis..klu ad ms free dtg lar bl0gwalking cni plak yer...
hanifahpunyer.blogspot.com

amy syifa said...

nakkkkkk! hoyehhh //lompat2 sekali

emy zulaiha said...

tahniah setahun da berblogging. emy tak ingt bile start.haha :)

nak try jugak! edit blog emy eh.hehe tq :p

emyzulaiha.blogspot.com

Z_BieberG said...

hye pengomen ke sepuluh ni !!
nk try edit blog jugak !!

http://nurulezateegj.blogspot.com/

Animated Pink Pencil