8 syawal


Assalamualaikum semua . Fuh cepat je masa berlalu , last post pasal " dah separuh ramdhan ni ?" . Lahh ni, ramadhan dah habis dah. Sobsob. Sungguh merindui mu ramadhan . Moga kita sempat berjumpa lagi tahun depan . In shaa Allah , kalau panjang umur . 

Well, nak ucap selamat hari rayo pun hari ni dah 8 syawal . Adush . Maaf sangat . Kekangan masa dan raya kan , takkan nak raya dengan laptop semua ? Tu yang sepanjang cuti ni , tak siap lagi semua assigment and kerja yang bertimbun T_T

Okayy, ceq nak minta maaf kat semua blogger dan reader blog ni kalau ada terkasar bahasa . Mungkin ada tulisan yang menyinggung ke . Terkasar ke . Maaf sesangat . Dan ampunkan lah post lagha dulu kala tu eh . I will try to improve myself .

Maafkan okay ? Serious ni . Tak sanggup nak merangkak kat padang masyhar nanti . Sebab nanti kita akan dipertanggunjawabkan dengan apa yang kita tulis . So, yesss , asiff jiddan 

Taqaballahu minna wa minkum

Raya dalam hidup ceq selalu ada suprise . Sedih mahupun gembira . Cuma Alhamdulillah tahun ni semangat dia lain . Dia bukan nak raya je . Macam ada sesuatu kekutaan yang lahir . Alhamdulillah Allah cause save and guide me :)

Oh yaa , lepas naik cuti raya ni solehah ada exam UPS (Ujian Pertengahan Semesta ) kat matrik . Doakan ye rakan-rakan . Cuak weyhh . May Allah ease everything . Rabbi Yassir Wala Tuassir .

Last reminder , jangan pula dah habis ramdhan ni , kita jadi malas nak baca Quran semua balik . Tak nak lah . Moga ramdhan dah berjaya memberi tarbiyyah buat kita . Peringatan buat diri yang mula lah dah maleh . Ish, ish . Tu je lah nak habaq . Tata. Fi Hifzillah semua ;)

Eh, jap nak duit raya please ? Hahaa. Okayy lah ,kalau tak dapat duit raya , tekan lah >sini< jap okay ? Mekasihhh 

6 2697 budak baik:

izzati husna said...

selamat hari raya tuan blog XD

zubect said...

good luck for the exam dear and may Allah make ease of all the questions for u :)

Arpiiz said...

huhuhu, kita lepas cuti raysa terus ada final exam..

http://arpiiz001.blogspot.com/

Razfira said...

Selamat Hari Raya dik

Maaf salah silap :)

hana hadi said...

selamat hari raya :)

are_lin@yu said...

salam aidilfitri dear lama tak melawat sini

Animated Pink Pencil