Dah siapkan header2 free kepada yang bertuah

Header simple ini buat salwa..Dah siap!!Maaf simple sahaja..Font seperti yang awk kehendaki=).Sila >klik sini < untuk ke blog salwa


Ini pula header untuk Afiqka..Maaflah ini sahaja yang saya mampu.Doodle kredit to miss.apple .Afiqka

Ok,Ini khas untuk kak nadia.Disebkan dia saya terdetik nak buat header at korang yang lucky tu. .Solehah  paling suka icon girl at header tu,comel. Hope u like it too. nadia


Ini untuk fieza.. Ok tak?Kalau  OK baguslah tp kalau KO maaf ye-.-'..fIEZA




Eh asal blog miya dapat 2?Sebenarnya tak tahu nak pilih background untuk blog awak jadi saya buat 2..lama juga pikir..Hehe..Pilih lah mana suka..BELOG MIYA

Dan yang last one:

Ini yang paling solehah suka.Dan yang ini diperi perincian cantik sikit sebab ini yang terakhir.Just for Wani=).>Klik sini<untuk terjah

Ada 7 orang terima sebenarnya.Kalau nak tengok lagi 1 sila >klik sini<

Akhirnya siap juga semua..Tak tidur petang .Lepas ni boleh 100% pada buku sebab dah nak peksa-.-'.Sila doakan budak ni berjaya ye.Em,maybe juga tak on9 selama seminggu masa minggu exam,jadi entry akan berlapuk jugak nanti,bw juga akan dibuat lepas exam.

Take note kepada penerima header free ni semua:
Kalau dah amik bagitau.Em,kalau tak puas hati solehah boleh betulkan.Lepas Exam lah baru betulkan Ok..Hope korang suka .

Periksa Akhir Tahun nak dekat,selaras seluruh negeri Melaka pulak tu.Budak-budak form 2 yang duduk kat Melaka,jom kita berdoa supaya soalan senang.

Wish Me Luck,Guys=)
Semoga Allah permudahkan Urusan ku..Amin..

Sayonara..

12 2697 budak baik:

anamizu said...

wahh bestnye!
semua cantik2!
jelesnye cik ana takde :(




luv,
cik ana

Gen2Merah said...

wow... cantik2 header... pandai awak buat doodle ni ya.. ehehe

Salam berkunjung dari segmen Hasrul Hassan. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

Dah follow sini yang ke- 682 ye..
Follow lah kembali kalau sudi. heee

Ikhlas
~Gen2Merah~

salwaismail said...

thanks! :3
memang nk camni! simple but nice.

najibsyahmi said...

guna software apa nak buat ni??hehe..

najibsyahmi said...

:)

aMira~ said...

thank u :)

Nur Afiqka said...

tq dear.....comey2...hehehe =)

Ninie said...

nak jemput join contest Ninie....
Sudi2 la kalo ada masa yer...hihiks

"Contest: Di Mana Ninie?"

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/contest-di-mana-ninie.html

SiTi Nurwani Binti Yusoff said...

Comell..tq..hehe ingatkan x dpt..tq yer..susah2 buat header..n wish u gud luck 4 ur exam..i take the header yer :-)

Ariena Hisham said...

Waaahh semuanya cantik cantik. Teringin pulak :)

*Act like a LADY & think like a BOSS :)
Do not compromise with any such of "man" outside there. Yeahh go girls, please beware okay (!)
Jom baca entry saya :) Hihi

fiq. said...

comel jugek ek header handmade awak, huhu

Gadis mutiara said...

tq=)

Animated Pink Pencil