Sapa nak header free?

Nampak tajuk at atas tu?Yup sekarang ni saya saja nak buat amal jariah sempena birthday solehah yang baru je berlalu . Jadi solehahnak buatkan HEADER FREE untuk follower saya?

Selalu nye saya dapat header tapi kali ni saya bagi header free untuk follower blog ni . Em,tapi saya tak tahu lah anda nak ke tak? Sebab header saya pun simple je kan? Burok pulak tu

Hari ni ada orang kata header saya nice . Jadi saya yang tengah baik hati ni,saja nak buatkan header untuk dia. Kepada miss. nurul nadia aka owner blog nadodress

Sila komen di entry ini dan bagitau kriteria header blog anda

Nak tulis apa:
Nak transparent ke tak?:
icon nak gurl yang bertudung-doodle- atau macam ikon gurl at blog saya:
Nak tema apa?:
Nak tulis url blog tak?:
width and height header?:

Kalau ada icon yang anda berminat ke bagi link gambar sekali ye?

Dalam saya punya laptop tak banyak sangat font kalau ada font yang anda berkenan sila bagitau saya.Tapi kalau tak ada,saya guna font saya sendiri key untuk buat header tu?

Sekian saja,tima kasih..Jadi siapa yang berminat silalah komen at entry ini..Dan isikan soalan sekali ye?Terhad kepada 5 orang sahaja termasuk miss.nadia,jadi tinggal 4 orang lagi,jadi silalah komen dengan sepantas kilat key?Tu pun kalau sudi lah. Tata,esok dah nak balik kampung,tak boleh online,nanti saya update key?

update:Disebabkan ramai yang berminat,solehah upkan 7 orang key?takyah segan-segan komen saja dan bagitau detail,kalo tak melopong lah jawabnya.Tarikh akhir sampai 4/10/2011 sebab 5/10/2011,saya dah nak buat header. Sila tulis url blog jgk ye kat bahagian komen tu,menyenangkan saya mengconformkan

16 2697 budak baik:

shalina said...

nak header !
gambar perempuan yg kat header awk ni cun . hee .
nak transparent :)
yg bertudung pon ok..nak yg comell.
nak tulis url .

// Syahidaaa said...

boleh je. nak :DD

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Nadiadress said...

Nadodress.Blogspot.com dalam kurungan Nurul Nadiah
transparent doodles yang omey2 moleh ? :) kawaii ke ? Warna purple moleh ?
height tu nanti akak kasi taw .. awak tahu download dafont ?? kat situ font dia lawa2 :)

Christian Tadeo said...

hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

HaeGirlz said...

nak jugak!!!
leh??
hehe....

aida syazwani said...

buat kn ayda . bole ?

minami mizuki ;) said...

sye nak sye nak :)

Nur Afiqka said...

epy bfday ye..hehee..^^
bole jgk tlg wt kan..org da kasi kite terime..hehee

-tulis NUR AFIQKA
-transparent
-icon bertudung-doodle
-tema x kesah..
-tulis url blog
-saiz sesedap rse awk...

tu jew..thanks dear...hehehe..^^

aMira~ said...

nak boley???? :)

aMira~ said...

BELOG MIYA
xnak transparent
ikon gurl cm awak
tema cute ladies but not tooo girlish
nak tulis url blog
width 880 height sama cam awak

salwaismail said...

nak! transparent.
tulis : Salwa's Territory
font tak kisah asalkan bersambung. Jellyka Saint-Andrew's Queen pun okay gak.
warna kelabu.
width 162 height berape pun tak kisah.
thanks tau.

IkhAnif said...

header free..??..wallaweehhh..nak jugak bley..huhuhu..*smbl bwat mukke x malu..>_<

fieza mayaqie said...

salam . ! yuhuu ! fieza pun nak jugakk . ! tpy fieza mao doodles yug pkai tdung baju wrne pink .
bole . chomell lha doodles yug at ats ue . jeles fieza .
free ke ?? tkyah bayar eh ??
klao free bgusshh lha . :)

SiTi Nurwani Binti Yusoff said...

Hehe..kalau boley tempah lagi..saya nak doodle mcm awak,tema sya x thula sbb bckground sya wrna pink..tlog adjust k,tulis URL blog n weight n height ikut mcm awak..:-)tq..

Gadis mutiara said...

dah uat untuk korang=)

Animated Pink Pencil