Charge iman jom=)


Assalamualaikum,semua..Hari ni Solehah agak keletihan sebab pagi beli barang sekolah dan lepas tu balik hospital tengok my little sis..Lama lah jugak gak kat hospital tu.. Dan Alhamdulilah dia dah OK sikit and dia dah boleh tersenyum..U know what my little sis,u smile is so beautiful^^..

So,hari ni apa kata kita charge iman sama2 nak? Bukan susah pun..Tak percaya?
Just baca entry ini..Credit to here 

↓↓
↓↓
↓↓

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║██░░░░░░░░░░░░░░░░░░╚╗╚╗
║║██░░░░░Battery Low ░░░░░─║║║
║║██░░░░░░░░░░░░░░░░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

▂ ▄ ▅ ▇ █ Charge Iman Anda █ ▇ ▆ ▄ ▂

أستغفر الله

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║████░░░░░░░░░░░░░░░░╚╗╚╗
║║████░░░Battery Low ░░░░░─║║║
║║████░░░░░░░░░░░░░░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

سبحان الله

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║███████░░░░░░░░░░░░░╚╗╚╗
║║███████Battery Low ░░░░░─║║║
║║███████░░░░░░░░░░░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

لا إله إلا الله

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║█████████░░░░░░░░░░░╚╗╚╗
║║█████████tery Low ░░░░░─║║║
║║█████████░░░░░░░░░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

الله أكبر

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║███████████░░░░░░░░░╚╗╚╗
║║███████████y Low ░░░░░─║║║
║║███████████░░░░░░░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

لا حول و لا قوة إلا بالله

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║██████████████░░░░░░╚╗╚╗
║║██████████████ ░░░░░░─║║║
║║██████████████░░░░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

الحمد لله

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║█████████████████░░░╚╗╚╗
║║█████████████████░░░─║║║
║║█████████████████░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

اللهم صل على سيدنا محمد

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║████████████████████╚╗╚╗
║║███████ Battery Full ██████─║║║
║║████████████████████╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

Ahamdulillah, sedar tak sedar antum telah berzikir & berselawat...
| Mengadap Blog Saya sambil beribadah | ^_^

Dah dapat pahala free kan?Senang je,kat mana2 kita boleh berzikir,sambil menghadap laptop pun boleh.. So,kalau dah dapat pahala free tu,jangan lupa sumbangkan komen anda dan terus update sama blog ini ya?Assalamualaikum dan tata=)

2 2697 budak baik:

amirahyusoff said...

bagus betul lah entry ni :D

NiaLidia. said...

salam, haritu ada daftar GENG fiQ'Ra ke? blogger card dah lama di siapkan.. boleh refer link ni http://fiqracake.blogspot.com/2011/12/blogger-card-geng-fiqra.html ... berharap dapat letakkan blogger card di blog dan semua ahli geng fiqra, wajib meletakkan kad itu.. kalau nak undur diri dari geng fiqra, beritahu di email, fiqra91@gmail.com.. kerjasama awak amat dihargai ^_^


btw nice entry mohon share yeee

Animated Pink Pencil