Saya menang GA

Assalamulaikum  semua.Walaupun hari ni agak tidak berapa nak sihat tapi nak tulis jugak sebab hadiah nye dah sampai kat umah thanks to dr muslimah kita.Ni buktinya!
Thanks kak ain!!

Ada sekeping poskad,keychain dari korea,Magnet yang detak dekat peti sejuk dari thailand dan coklat dari jeju!Haha,sukanya..kamsahamnida,akak..

2 2697 budak baik:

Miss Monsterr said...

i'm joining

http://my-bestory-ashiteru.blogspot.com/2011/07/blog-saya-direview-oleh-solehahss97.html

a.s.m.a said...

solehah !!
xcited plak kak tgk ada nama kak dkt post ni ^^
alhamdulilah dah smpai hadiah tu..hope puas hati (^_^)

last thing..kak ada tag adik utk join contest ni - http://lifeoftyra.blogspot.com/2011/07/second-contest-your-best-outfit-photo.html
jom join ramai2 ^^

Animated Pink Pencil